søndag 28. juni 2015

På tampen av første sommermåned, juni 2015

Tirsdag som var 23. juni var St. Hansaften, eller som vi sunnmøringer sier: Jonsokaften. Den dagen ble det rømmegrøt til middag. Det smakte.

Nydelig

Onsdag var jeg  på jazzcruise i Oslofjorden, det har jeg fortalt om. Først dårlig, men så bra vær. En ny opplevelse, 

På jazzcruise

Torsdag kveld kunne by på en flott juni- himmel. Jeg beundret en voksende måne som pyntet opp.

Juni- himmel

Fredag kveld så jeg en konsert på tv. Mange superstjerner hyllet den eminente Stevie Wonder, alle sang hans sanger. Konserten ble holdt i Los Angeles tidligere i år. Høydepunktet for meg ble da en av mine favoritter Andrea Bocelli kom på scenen og sang min favorittlåt av Stevie Wonder: I just called you. Et magisk øyeblikk for meg, sikkert også for stjernen som ble hyllet.

Magisk
  
  Stevie Wonder

Etter konserten gikk jeg ut på balkongen og så i været, klokken var over 23.00 og enda var det ett flott lys på himmelen over Kolsåstoppen.

Lys sommerkveld
 
Lørdag dro jeg inn til Oslo i utmerket sommervær. I sentrum kom litt av et opptog forbi, på begge sider av fortauene stod tett med tilskuere. Mange morsomme utkledninger. Bildene under er noen eksempler.

Lastebil med skøyere

Hun drar på LO

Fikk meg en stuss da prestene kom forbi


Men det skulle komme en gjest fra Trøndelag, nå ventet vi på ham. Mens vi spaserte i det varme været måtte Janis få drikke i en fontene.

Avkjøling


Så kom Andreas som skulle være til neste dag, da skulle han videre på ferie. Det ble mottakelse på takterrassen.

Snacks

 Etter hvert samlet familien seg, det skulle være grillparty til ære for gjesten fra Trondheim.

Klar for grilling

Familien koset seg i sommerværet og med den unike utsikten som er fra denne takterrassen. Dina tok seg en hvil i hengekøyen.

Sommerkos

En liten hvil

Janis ble pleiet med våte kluter i solen, jeg inspiserte grillmaten. Jo, det ble mer en nok og bordet var klart. En kunne sitte der en ønsket.

Janis blir avkjølt

Nok grillmat

Bordet klart

Det ble en koselig kveld med besøk fra Trondheim. Jeg tror at både Andreas og resten av familien koset seg i Waldemars hage.

Kjekk kveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar