søndag 11. oktober 2015

Første uken i oktober 2015, del 1

Det var lørdag 3. oktober jeg kom hjem fra reisen i Hellas. Dermed måtte jeg skifte over til oktober på kalenderne mine. Bildet under er fra den jeg har i stua.

Ny måned

Da jeg kikket ut vinduet på inngangssiden, så jeg det måtte være et bursdagsbarn i bygningen, storejenta til en av familiene hadde bursdag.

Skriften på plassen

Så gammel ble hun

Ingen tvil om at det er høst. På tirsdag morgen var det kun 5 pluss, det var kjølig. Flere av trærne hadde pyntet seg i høstfarger.

Høstfarger

Jeg fortsatte å høre gjennom musikk jeg har kjøpt i utlandet, og var nå kommet til 1998. Da var jeg på Island og kjøpte en CD med islandsk folkemusikk.

Coveret

Samtidig så jeg i albumet jeg hadde gjort klart ette turen, mange kjekke minner fra reisen.

Trolsk landskap

På Thingvellir

Neste CD jeg hørte ble kjøpt på rundreisen i Sør- Afrika høsten 2002. Særlig en av sangene på denne Cd- en liker jeg spesielt godt.

CD- en fra Afrika

Jeg så gjennom bildealbumet. Turen var en stor opplevelse, rett og slett en eventyrreise. Vi startet turen med opphold i Johannesburg, derfra på safari, så buss der vi blant annet kjørte gjennom Swaziland, videre fly og buss sørover i Afrika og avsluttet turen i Cape Town.

På safari

Reisegruppa med sjampanje
på Table Mountain i Cape Town


Onsdag i denne uka ble jeg bedt med på Det Norske teateret i Oslo av Britt- Nina. Vi møttes først på Bristol før vi spaserte tvers over gaten til teateret.

Binni på Bristol

Utenfor Det norske teater

Dette var en samtidsforestilling som het "Fulle Folk". Jeg hadde aldri sett annet enn gamle klassikere på teater, så dette var noe nytt. Stykket var skrevet av en av de mest kjente dramatikerne innen russisk samtidslitteratur. Alle skuespillerne gjorde en god innsats, jeg kan nevne Agnes Kittelsen og Gard Skagestad. Nå har jeg sett samtidsteater også, en ny erfaring.

Skuespillerne

Det skjedde mer denne uka, men det kommer i morgen.



 
 

    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar