mandag 19. oktober 2015

På fotballkamp, oktober 2015

Søndag var jeg på fotballkamp mellom Vålerenga og Sarpsborg 08. Jeg var sammen med flere fra familien samt venner av familien. Vi skulle se kampen fra Nike Losjen, dermed møtte vi en time før kampstart som var kl.18.00. Da ble det servert middag. På bildet under har Stephen fått lyset rett foran seg. Vi venter på to gjester til.

Gjestene sitter klar

Først ble det servert svinebog med sopp, et stykke potetterte, samt nydelig saus. Vann, brus og øl stod klart på bordet, det var bare å forsyne seg. Dessert skulle serveres i pausen.

Nydelig hovedrett

Før kampen varmet lagene opp. Jeg heier på tre norske lag utenom landslaget vårt. Det er Ålesund, Rosenborg, og Vålerenga. I dag var det altså Vålerenga.

Vålerenga skal varme opp

Sarpsborg varmer opp

Da jeg var på landskamp var her over 27 000 tilskuere, nå var her rundt 7 000, naturligvis mest fans av Vålerenga. Det ble litt festivitas før kampen startet.

En del tilskuere

Litt festivitas

Så startet kampen og vi fulgte nøye med. Noen av gjestene heiet på Sarpsborg. Vålerenga skåret to ganger før pause. Det ene målet kom etter en flause av målmannen til Sarpsborg, men det er sånt som skjer. Treneren til Vålerenga, Kjetil Rekdal fulgte nøye med fra boksen.

Kampen i gang

Noen heier på Sarpsborg 08

Rekdal følger med

I pausen ble det i vår VIP- losje servert kaffe og dessert, den var deilig. Da kampen startet igjen fikk Sarpsborg et mål, men Vålerenga skåret for tredje gang. I denne omgangen var Rekdal oftere ut og dirigerte troppene sine.

Dessert i pausen

Så startet andre omgang

Rekdal ledet troppen sin

Kampen endte med at Vålerenga vant 3- 1, og kunne føye tre poeng til tabellen. Sarpsborg 08 var nære på flere ganger, men ballen må i mål. Da kampen var over, takket hjemmelaget Vålerenga fansen for støtten. Vi i vår Losje syntes selvsagt vi hadde et par flotte timer på Ullevål Stadion, så vi takket vertskapet.