fredag 20. januar 2017

I bursdagsselskap, januar 2017

Dagen etter jeg var på ballett på Konserthuset i Oslo, ble det bursdagsselskap, så jeg dro inn til Oslo i går på torsdag også for å feire en i familien som hadde bursdag. Janis tok imot.

Janis

En gjest til på plass

Da de siste fire gjestene var kommet, ble det servert middag. Vi fikk servert vietnamesisk bacalao med laks og grønnsaker, og scampi. Det smakte nydelig. Etterpå ble de kaffe og kaker.

Bordet snart klart

 Så kaker
Etter en stund med prat rundt bordet, kom andre post på programmet. Da dro vi på Underwater Pub på St. Hanshaugen. Vi fant plass, og det brant lystig på peisen.

Det brant på peisen

Dette stedet ble valgt fordi operasangere bruker å synge her, det skulle de også denne torsdagen. Hva de het fikk jeg ikke tak i, men noen praktfulle stemmer hadde de.

Operasanger

Det var fullt av gjester på puben, og mellom avdelingene var det et surr av stemmer. For å se bedre stilte vi oss ved baren som er rett ved trappen der sangerne stod da de framførte sanger fra operaer. Da de sang var det helt stille i rommet.

Fra andre avdeling

Det ble en koselig bursdagsfeiring, men ingen sein kveld, for bursdagsbarnet skulle ut og reise tidlig i dag. Stephen som hadde seinvakt, kom som vanlig og hentet oss som skulle tilbake fra hovedstaden.

Ingen sein kveld






  




  


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar