mandag 15. februar 2016

Andre uke i februar 2016

Før jeg dro til Trondheim satte jeg fram en bukett greiner med fastelavnsfjør. Det var fastelavns søndag jeg var i Klæbu kirke i dåp.

Fastelavnsris

Jeg kom tilbake forrige søndag kveld. Da jeg så ut mandag morgen var det grått trist vær, det positive var at det var mildere, pluss 4.

Grått og trist

Jeg holdt meg for det meste i ro denne uken, men var på treninger hos fysioterapeut for å trene opp et kne. Jeg er alt mye bedre. Fredag fikk jeg overnattingsgjester, og før de dro lørdag morgen ble det frokost før de kjørte til Oslo for å ta Color Line videre.

Frokost

Lørdagskvelden ble det et forsinket bursdagsselskap hos en i familien som hadde bursdag for en tid siden. Januar og februar er det flere i familien som feirer sine bursdager. Da vi gjestene kom, var bordet klart dekket. Det ble et Herremåltid med kalkun og full pakke.

En av gjestene ville leke

Middagsbordet klart

Seinere ble det kaffe med gode kaker, iskake, og gjærbakst formet som en stjerne. Det smakte meget godt. Før kaffen måtte Janis ut en liten tur, og da måtte jakken på, en av de som ble kjøpt i utlandet et sted. Det ble en hyggelig kveld.

Ut en tur

Nydelige kaker

I går, på søndag, var det morsdag. Overnattingsgjestene kom med en bukett blomster på fredag siden de skulle reise lørdag. Dermed stod den klar på søndag.

Nydelige roser

Søndag kom kaffegjester og de hadde med gaver. Det ble en kjekk kaffestund. I dag, på mandag, våknet jeg til en kald dag. Jeg tok et bilde i retning Kolsåstoppen rett etter klokken 08.00, da var det minus 10. Men det har blitt fin sol fra blå himmel nå. I morgen reiser jeg og tre til på tur nesten en uke. Om den oppdagerferden skal jeg fortelle om så fort jeg kommer hjem.

Morsdagskaffe
  
Kaldt, 10-

Neste blogg kommer søndag 21. februar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar