mandag 29. februar 2016

Siste uken i februar 2016

Natt til søndag for en uke siden kom jeg tilbake fra reise til Beograd. Da jeg søndag morgen så ut på balkongen, var det ingen tvil om at det var kommet en del snø de dagene jeg var på tur. Det var fortsatt kaldt, måleren viste minus 6. 

Mer snø

Som nevnt før går jeg på trening for å få fart på høgre kneet, og det er alt god framgang. Jeg trener i flere apparater som det vi ser på bildet under. Bildet ble tatt tirsdag, og til den personen som ikke tror hvor mange kilos belastning som er på apparatet, er beviset under.

Ett av apparatene
  
Beviset

Tirsdag var jeg også til Oslo og var sammen med Isabell og Philip som var på besøk fra Trondheim. Det har jeg fortalt om før, så her tar jeg kun med noen få bilder. Først middag i Waldemars hage, og lek med Janis. Så til Reptilhuset i Oslo som de syntes var spennende, jeg hadde likt bedre malerier. Men nå var det barna som stod i fokus, og det så ut for å ha det gøy.

Først middag

Så lek med Janis

Til slutt Reptil Parken, Silkeapen var det eneste som ikke var ekkelt.


Denne uken har vi hatt et fantastisk vær, kaldt, men sol fra skyfri himmel, og flott lys i himmelranda om kvelden. Bildet ble tatt onsdag kveld.

Strålende vær

Da jeg kom fra butikken på lørdag, passerte et tospann med hester forbi da jeg hadde en pause på hjemveien. Føreren satt så bratt i vognen som om han var en russisk godseier i en bok av Tolstoj.

Hestene med fører

Søndag ettermiddag fikk jeg besøk av to damer i familien. Jeg var klar over det så jeg kunne by på en liten smakebit til kaffen.

Hedda blid som alltid

I dag er det 29. februar, det er skuddår i år. Slik er det hvert fjerde år for da blir en ekstra dag lagt til. Det ble innført i Norge med den gregorianske kalenderen 1. mars i 1700. Tradisjonen sier at denne dagen kan kvinner fri til mennene. Skottland innførte denne dagen at kvinnene kunne fri i 1288. Sa mannen nei, ble han ilagt en bot. Kvinnen på bildet under har gjort alt klart til frieri.

Klar til skuddårsfrieri
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar