fredag 15. april 2016

Kvardagsliv, april 2016

Da er vi kommet ut i halve måneden av april. Været har ikke vært det beste, solen har vist seg bare iblant, og ingen varme. Forrige tirsdag som var 4. april tok jeg bilde mot Kolsåstoppen, bare en grå masse av skyer.

Været grått

Dagen etterpå lå en konvolutt i postkassen, heldigvis ingen regning. Det var et takkekort med bilder av lille Olivia. Hun som nå er den yngste prinsessen i familien.

Fint takkekort
 
Om kveldene prøver jeg kun å spise frukt. Det går som oftest bra. Jeg prøver å variere med både frukt og bær, samt variere med sortene av te. Litt ost lurer jeg med. Forrige torsdag tok jeg bilde av kveldens måltid.

Kveldsmat

Været er en viktig del av hverdagen, og endelig på lørdag ut på ettermiddagen viste sola seg, men det var ingen varme, måleren viste 6 plussgrader.

Endelig sol

Søndag var jeg som fortalt på kunstutstilling på Henie- Onstad museet. Da var det utstilling av kunst laget av den japanske kunstneren Kusama. Der var mye spesielt å se.

Spesiell kunstner

Maleri laget av Kusama

Etter turen til kunstutstillingen, ble de to andre med hjem til meg og drakk søndagskaffe.

Søndagskaffe

Tirsdag var jeg på kino og så andre filmen om den greske storfamilien. Filmen heter: Mitt store fete greske bryllup 2. En svært underholdende film. Ellers går hverdagslivet sin vante gang, og i dag er vi kommet til midten av april.

Filmplakaten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar