søndag 3. april 2016

Til middag i Waldemars Hage, pluss litt til, mars 2016

Noen av oss skulle til middag i Oslo i går på lørdag. Den første som møtte meg da jeg kom, var lille Janis. Hun møtte de to andre fra familien som kom også.

Janis hilser velkommen

Til middag ble servert meksikansk gryte med ris, samt grønn salat og hvitløkbrød. Det smakte meget godt.

Ved bordet

  Det smakte

Jeg gikk ut og så i været, men det var en grå dag, og dermed ikke så flott utsikt som det ellers er fra 11. etasje. Men en får et visst inntrykk likevel.

Grå lørdag

Praten gikk videre rundt bordet, og Janis fulgte nøye med. Men etter en stund skulle PC på nattevakt på Ullevål sykehus, tre av de andre skulle på konsert, men jeg tok bussen hjem etter et hyggelig besøk.

Snart oppbrudd
 
I dag er det søndag 3. april og en grå morgen. Skodda ligger nede i åsene, men det er opplett og 4 plussgrader. Bildet under er tatt fra verandaen på kjøkkensida og mot barnehagen som ligger litt bortenfor. Stille der i dag siden det er helg.

Grå søndag

Så ble det søndagsfrokost og kosestund med Aftenposten. Men tok først en titt på VG der Kjetil Rekdal fortsatt har trua på laget sitt, jeg begynner snart å tvile, for nå ligger de på botnen av tabellen.
Nå må de snart vinne en kamp!

Få opp farta Vålerenga!

Så Aftenposten. Det som fanget spesielt min oppmerksomhet var et stort innlegg av en norsk journalist som ikke kunne sette navnet sitt der, det var for å sikre kilden sin som ellers ville få problemer. Jeg trodde nesten ikke det jeg leste. Jeg råder de som kan om å gå inn på Aftenposten av i dag søndag og lese dette debattinnlegget.

Ikke til å tru

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar