lørdag 11. juni 2016

Andre uken i juni 1916

Søndag ble det grilling hos familien Byrne. Det var fint vær så vi grillet ute på terrassen blant grønne busker og syriner. Det smaker alltid godt med grillmat. En hyggelig sommerkveld.

Blant grønne prydtrær

Stephen er grillsjef

Godt med grillmat

Syrinene duftet

Tirsdag så jeg på NRK 1 en flott naturfilm som jeg så hadde fått 6 i terningkast. Det var en irsk dokumentar som heter: En elv i Irland. Filmen fortjente det høge terningkastet. Den var glitrende laget, vakre bilder og variert landskap. Under noen smakebiter.

Flott natur

Fugler i solnedgang

Skyen på himmelen er fugler


Onsdag leste jeg i Aftenposten om det enorme jonsokbålet som blir bygd på Slinningsodden i Ålesunf. Målet for bålbyggerne er å ta verdensrekord, bålet skal bli 45 meter høgt. Det blir litt av et syn når det blir tent St. Hansaften.

På Sunnmøre kan de dette

Torsdag ble det bakst. Det ble gjærbakst som på folkemunne kalles: Kanel i svingene. Middagen ble utsatt til kvelden slik at kakene kunne smakes. Kaker som er fint å ha på lur i fryseren.

Gjærbakst

Formiddagskaffe

I går ble fotball- EM sparket igang i Paris. Jeg måtte dra på smilen da jeg leste i avisen om Norges eneste deltager på banen i dette EM. Det er en fotballdommer, men så ble i alle fall han uttatt.

Eneste deltager i EM

Det har vært en ganske stille uke, men trening annen hver dag hos fysioterapeut, og det går sakte, men sikkert framover. Ellers er det fint å sitte på balkongen og høre på fuglesangen og nyte været. Bildet under ble tatt i går fra balkongen.

Fredagens kveldshimmel
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar