søndag 5. juni 2016

Første dagene i juni 2016

La meg først avslutte siste dagen i mai, den 31. Da var jeg på kino og så filmen: Our kind of Traitor. Det har jeg fortalt om, derfor bare nevner jeg det.

Hovedrollene

Onsdag ble det en fin ettermiddag i Oslo. Som fortalt besøkte vi først Rådhushagen. Varmt, fint og mye folk ute denne første dagen i første sommermåned. I hovedstaden var mye fine blomster som pyntet opp.

Fine blomster

Jeg hilste på Janis også

Torsdag ble den varmeste dagen. Da jeg tok bilde viste måleren 28 grader, litt senere var den krøpet opp til 29 pluss. Det var knallvarmt. Det ble også en fin kveld, bilde ble tatt klokken 21. 30, og fortsatt var det 20 grader.

Det ble nesten 30 pluss

Fin kveld også

Fredag å vei hjem fra trening og handel på KI- senteret, måtte jeg stoppe bare noen meter fra der jeg bor. Der ved gangveien står en buske med syriner, de dufter nydelig. Rett ved trappen som går opp til inngangsdøren har de nå plassert ut kassen med blomster, det pynter opp.

Syriner

Blomsterkassen

I går på lørdag ble også en fin sommerdag, ikke den voldsomme varmen som dagen før, men godt over 20 grader. En strålende lørdagskveld, jeg studerte utsikten både fra verandasiden ved kjøkkenet, og fra balkongen på stuesiden.

Utsikt fra verandaen

Utsikt fra balkongen mot
Kolsåstoppen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar