mandag 27. juni 2016

Snart ferdig med juni 2016

Tida går. I dag er mandag 27. juni. Det er over en uke siden vi var på Oscarsborg Festning. Det var forrige søndag. Utrolig som dagene raser av sted. Nedenfor er to bilder fra Oscarsborg.

Ved en torpedo

Utsikt fra Oscarsborg

Mandag for en uke siden var det fullmåne, men den kvelden var en overskyet kveldshimmel. Heldigvis tok jeg bilde kvelden før, da var månen nesten på topp.

Nesten fullmåne

 Tirsdag bakte jeg to kaker for jeg er så lei av kjøpekaker. Den ene kaken var fyrstekakebotn, men jeg brukte sviskefyll. Den andre var eplekakebotn, men her brukte jeg aprikosfyll.

Den med sviskefyll

Kaken med aprikosfyll

Så ble det kaffekos

Som fortalt før går jeg på trening tre ganger i uka. På vei dit onsdag måtte jeg bare stoppe opp og beundre de flotte blomstene nær inngangen der jeg bor.

Det blomstrer

Torsdag var 23. juni og jonsokaften, men jeg var ikke på noen feiring. Været var fint med en fin kveldshimmel.

Sett fra balkongen

Sett fra verandaen

Lørdag så jeg i media om det svære jonsokbålet i Ålesund, det var over 47 meter og satte verdensrekord. Dette kan sunnmøringene. Det måtte være et fantastisk skue å se det brenne ned live.

Dette kan sunnmøringene

I går var det søndagskaffe her hos meg for de fra familien som kunne komme. Kakene som var bakt måtte smakes. Nå har vi startet på siste dagene i første sommermåned, fredag starter vi på ny måned, tida går sin vante gang.

Søndagskaffe

 Her Stephen, men vi var fem samlet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar