søndag 19. juni 2016

Over halvveis i Juni 2016

I forrige innlegg skrev jeg andre del om Clark Gable, og nevnte kvinnen i hans liv Carole Lombard. Det jeg glemte å fortelle var at i ettertid ble det laget en film om det forholdet. Filmens tittel var: Gable and Lombard.

Filmplakaten

Denne uken har vært ganske rolig, men annen hver dag var jeg på trening. Mandag morgen så jeg ut på en strålende blå himmel,men ruteflyene hadde det travelt, jeg så veien etter dem på himmelen.

Flyspor

Da er endelig blomstene kommet i balkongkassen. Med god hjelp til å kjøre og handle, samt bære på plass, plantet jeg dem på tirsdag. Dagen etter var det regn, og det passet ypperlig.

Plantet i balkongkassen

Et par dager til var overskyet og en og annen regnbyge, det var ypperlig opplegg for plantene.

Plantene trives

Fredag var også en grå dag. Da passet det med en god fiskesuppe til middag, egen vri på suppen gjorde den ekstra god.

Fiskesuppe

Og en grå dag

Lørdag formiddag ble brukt til gjærbakst, denne gangen sjokoladehorn.Det er litt arbeid, men ganske lettvint. Deigen må deles opp og bakes ut.

Litt arbeid

De ferdigstekte sjokoladehornene egner seg ypperlig til frysing. Da er det lettvint før servering å ha dem i stekeovn eller mikroovn en liten stund, for sjokoladen skal være smeltet.

Ypperlig til frysing

Smaksprøve

Lørdag kveld ble jeg med Byrnefamilien til Kolsås. Utenfor huset møtte vi på nydelige blomster som lyste opp.

Peoner

Fin farge

Først ble det prat på verandaen, senere ble det middag og prat rundt bordet. Dagene går, nå er vi over halvveis i første sommermåned.

Kolsåstoppen i bakgrunnen
 
Middagen klar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar