tirsdag 4. oktober 2016

Besøk på Hvalstrand Bad, oktober 2016

Det var nydelig vær denne søndagen, og nå ble det bestemt at vi skulle dra til Hvalstrand Bad siden vi var ganske nær området. Derfor kjørte vi videre fra Leangkollen.

Vi dro fra Leangkollen

Vi var i Asker kommune og kjørte det lille stykket fra Leangkollen og til Hvalstrand Bad. Bilen ble parkert og vi spaserte rundt for å se.

Område ved Hvalstrand Bad


Hvalstrand Bad- bygningen ble tegnet av arkitekt Andreas Peters og er i funksjonalistisk stil. Den stod ferdig i 1934. Stedet var viktig i mellomkrigstiden og tiårene etter Andre verdenskrig. I 1996 ble bygningen fredet. I dag er det selskapslokaler.

Hvalstrand bad
  

I området er fin badestrand og de andre fortalte at da barna var små, var dette en populær plass å dra til. Her kunne en bade, sole seg, og en kunne grille.

Populært sted

Stupetårn var her også, de fortalte at Stephen hadde stupt fra øverste plattform. Når det er sommerstid er her mye folk, fortalte de.

Stupetårnet  i bakgrunnen


Vi spaserte et langt stykke ut på moloen, vi var omgitt av sjø. Jeg så flere som hadde tatt søndagsturen hit til området, denne søndagen.

Omgitt av sjø

Populært sted

 Vi ruslet rundt på stedet som jeg godt kan forstå er et populært sted særlig om sommeren. Vi gikk tilbake til bilen og kjørte fra Hvalstrand Bad. Det var første gang jeg så stedet.

Hvalstrand Bad

Nå kjørte vi tilbake til Bærum og dro til Gesellsvingen. Da vi skulle inn, så vi at høsten var kommet med alt lauvet som hadde falt ned.

Det er høst
 

Nå ble det søndagskaffe og prat rundt bordet før jeg ble kjørt hjem. Det hadde vært en spennende søndag ettermiddag. Jeg hadde besøkt to steder jeg aldri hadde vært før. Takk til arrangørene.

Søndagskaffe
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar