tirsdag 11. oktober 2016

Helgetur til Stettin, oktober 2016, del 2

Middagen startet og god mat ble servert. Forrett, hovedrett og dessert. Under middagen holdt yngste sønnen tale for faren.

Middagen i gang
Patrik holdt tale

Etter middagen var det lagt opp til Whiskysmaking. Videre til å finne ut hvilken lukt som var på små flasker vi fikk utdelt. Bordet vårt vant, dermed kom et par t- skjorter.

Whiskysmaking

Bestemme duft

Det ble premie

Senere ble det oppvisning på plassen utenfor restauranten. Noen unge menn og unge damer hadde show med fakler og fyrverkeri. De var flinke, og artig å se på.

Oppvisning
Først fakler
Så med fyrverkeri
Noen av gjestene

Dansen var i full gang. Noen danset og noen slo av en prat. Folk så ut for å trives. Mat ble hele tiden satt på bordet, fra oster til kanapeer. På bildet under har jeg sikret meg to. 

Kanapeer
Praten går
Pause

Det ble mer mat, først en helstekt gris. Litt senere kom bursdagskaken. Folk koset seg med maten, men jeg måtte til slutt ta en liten pause i en rolig krok.

Helstekt gris
Gjester ved bordet
Så kom bursdagskaken
Pause

Det ble svært mye mat hele tiden, men folk så ut for å ha det fint. Folk pratet sammen, spiste og danset når det passet. Det ble et kjekt party.

En av gjestene
Folk koser seg

Neste dag var søndag og vi skulle reise på ettermiddag. Vi bodde hos vertskapet, men søndag formiddag kom gjester som bodde på hotell i sentrum. Da ble det ruslet ved huset for å se på hagen. Verten holdt akkurat på å mate gullfiskene i dammen.

Folk ser seg om
Gullfiskene mates
Småfiskene

En siste titt innover mot sentrum av Stettin, og en prat utenfor huset. Snart  måtte vi dra, flyet skulle gå kl. 20.05 fra flyplassen i Stettin. Vi spiste middag før vi ble kjørt dit. Alt var i rute og vi landet etter en times flytur på Torp, der stod Stephen klar for å hente oss. En hyggelig helgetur til Stettin var over.

Utsikt inn til sentrum
 
 Snart avreise

 

  

   



 




 





 





  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar