fredag 21. oktober 2016

Hverdagsliv, oktober 2016

Tiden går, nå er vi kommet godt ut i oktober. Høsten har for lengst satt sitt preg på naturen. Høstfargene er vakre, men det er synd det går mot mørkere tider.

Høstfarger

Tirsdag var jeg på kino og så Woody Allens siste film. Café Society. En god film, kvalitet når Allen står bak. Jeg har fortalt om filmen, her tar jeg bare med plakaten

Filmplakaten

Dagene går med vanlige hverdagsgjøremål. En dag ble jeg oppmerksom på en ganske intens lyd som etter hvert forsterket seg. Jeg gikk ut på balkongen for å se hva som var på gang. Men det var kun fire fem helikopter so fløy i formasjon. Kanskje en øvelse?

Årsaken til støyen


 Ellers har livet gått sin gang. I går møtte jeg flere fra familien i Oslo. Da skulle en forsinket bursdags gave oppfylles. Først gikk vi på et latinamerikansk spisested. Jeg spiste husets Nachos. Det smakte godt.


Hovedgjesten


På Habanero

Klar å gå videre

Nå skulle vi på quis. Vi møtte opp på Shamrock Quis. Vi vant ikke, men havnet sånn midt i laget. Hovedpersonen fikk alt spandert, og virket fornøyd. Det ble en tidlig, men hyggelig kveld.

På quis

Ellers går livet sin vante gang, det eneste som irriterer er en kråke, eller kanskje en skjor. Vi har gående en krig. Først drev de å sparket mold ute i balkongkassen. Det fikk jeg slutt på ved å legge en slags not over, da våget den ikke å prøve. Men hva så jeg i går? Da hadde den hersens fuglen rotet i krukken med et lite prydtre jeg har stående på verandaen. I dag må jeg rydde opp der og ha på not der også. Men når jeg hører om krigen i Syria, kan jeg vel ikke klage.

Min lille slagmark






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar