mandag 23. mai 2016

Nest siste uke i mai 2016

Det ble en aktiv uke denne nest siste uken i mai. Lørdag 14. mai var hoveddag på slektstreffet i Fosnavåg for Selvågfamilien. Som jeg har fortalt var min mor Inga Johanne fra den søskenflokken. Lørdagskvelden var det middag for alle deltakere.

Mange etterkommere

 Noen ord under middagen

Mandag 16. mai ble det fotballkamp på Ullevål. Dessverre tapte Vålerenga som ser ut for å ha stor motgang for tiden. Vi får håpe det snur.

Fotballkamp

I pausen

På 17. mai, nasjonaldagen, var ekstra flott vær. Bygningene var pyntet med flagg, og jeg var å så på 17. mai- toget. To korps spilte.

Utmerket vær

Toget kommer

Ene musikkorpset

Kl 12. 00 var vi buden på cava og kaker hos Anette og Dag. Vi hadde det fint på terrassen og alt smakte godt. Ut på ettermiddagen ble det grilling på Kolsås. Bordet stod dekket da vi kom. En kjekk 17. mai- feiring. Da jeg skulle gå, måtte jeg beundre beundre blomsterprakten rett ved inngangen.

Sjampanjen serveres

Feiring på terrassen

Bordet stod klar på Kolsås

Grillsjefen Stephen

Blomsterprakt

Torsdag 19. mai ble også aktiv. Jeg dro til Oslo på ettermiddag for å møte Håvard som skulle komme rett fra jobb. Halvtimen jeg ventet spaserte jeg oppover ved Karl Johan og beundret alle tulipanene. Så bort til den store fontenen, og da jeg gikk i retning Stortinget så jeg en ny statue. Den het: Vokteren av Universet.

Tulipaner

Fontenen

Vokteren av Universet

Så kom Håvard syklende og jeg kunne overrekke bildet av den nylig avdøde musikkstjernen Prince. Bildet er utskåret i tre, og var en gave fra Andreas. Men ikke lenge etter måtte jeg hjem for å ta imot to overnattingsgjester, samt servere middag. En til fra familien kom til middag.

Kunstverket utskåret i tre

Fra middagsbordet

Neste dag som var fredag reiste overnattingsgjestene videre. Lørdag kom en fra familien til lunsj. Men i går på søndag ble det full avslapning og hjemmedag etter en aktiv uke.

Klar for lørdagslunsj

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar