16. mai var vi flere fra familien på Ullevål Stadion for å se fotballkampen mellom Vålerenga og Haugesund. Først spiste vi middag i en losje.

Ute var fotballspillerne i oppvarming, etterpå hilste lagene på hverandre. Maskoten gikk rundt og hilste på publikum.

På Ullevål

Før kampen

Lagene hilser på hverandre

Maskoten

Så startet kampen. Etter en stund fikk Haugesund et mål, første omgang endte med 1- 0 til Haugesund. I pausen gikk vi inn i losjen, drakk kaffe og spiste to sorter bær til dessert. Men var ut og så på musikantene.

Kampen i gang

Musikkorpset

I pausen

Så startet andre omgang. Vålerenga hadde flere sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål. Det ble ingen mål i andre omgang. Dermed endte det med seier og 1-0 til Haugesund. Jeg tror Kjetil Rekdal var skuffet.

Andre omgang har begynt

Rekdal må innse tap

Det ble noen hyggelig timer på Ullevål Stadion på 16. mai. Været var strålende. Da vi kjørte fra stadion så vi at noe hadde skjedd i nærheten, for både brannbil, politi og ambulanse var på plass. Men vi måtte bare passere.