torsdag 12. mai 2016

Nesten halvveis i mai 2016

Da er vi snart kommet til midten av siste vårmåned. Et lite tilbakeblikk. Været hadde vært skiftende  før starten på måneden, men endelig tirsdags kvelden 3. mai ble været lettere og temperaturen krøp opp til 7 pluss. Jeg hadde vært på KI- senteret før på dagen og der var alt pyntet i 17. mai- farger.

Rødt kvitt og blått på KI

Ble fin tirsdagskveld

Helgetorsdag som var 5. mai spaserte jeg til busstoppet for å ta bussen til Oslo. Da måtte jeg beundre de fine vårblomstene ved busstoppet. I Oslo ble det tog til Fredrikstad, turen har jeg fortalt om, jeg skal kun ta med et bilde fra Kongens Torv i Gamlebyen.

Blå vårblomster

I Fredrikstad

Lørdags kveld måtte jeg beundre solnedgangen fra verandaen på kjøkkensiden. Været var nå blitt nesten som sommer.

Flott vær

Søndag 8. mai var vi på Kongens utsikt som jeg også har fortalt om. Der hadde vi utmerket utsikt til Tyrifjorden og distriktet rundt. Det var fortsatt nydelig vær, og om kvelden gikk jeg ut på balkongen for å beundre den fine kveldshimmelen.

Ved Kongens utsikt

Kveldshimmelen

Mandag 9. mai var jeg til Oslo og besøkte Stortinget som hadde åpen dag. Det var interessant. Dette besøket har jeg fortalt om, men tar med et par bilder.

Stortinget

Fra Stortingssalen

Tirsdag var jeg på kino og så filmen El Clàsico. En helt spesiell film, men det har jeg også fortalt om.

Filmplakaten

Nå blir det noen dager før jeg skriver neste blogg. I morgentidlig drar vi en del av familien til Sunn møre for der skal være stort slektstreff. Så er det pinse og 17. mai, vår grunnlovsdag. Alt dette skal jeg starte å fortelle om 18. mai.

Natur på Sunnmøre

Neste blogg onsdag 18. mai. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar