mandag 23. mars 2015

Afternoon Tea, mars 2015

I går som var søndag 22. mars, var jeg i Oslo på Afternoon Tea. Det hele startet julaften da jeg pakket opp gave fra en i familien. Der lå blant annet en innbydelse til Afternoon Tea i Vinterhagen på hotell Bristol en søndag når det passet i det nye året, og nå passet det.

Innbydelsen

Nå er t- banen gjort klar igjen og gjenåpnet, og endestasjonen er på Kolsås. Vi møtte der og tok banen inn til Oslo. Vi var tre personer, jeg som fikk gaven, giveren samt en dame til fra familien.

Rett før avgang

I hovedstaden spaserte vi til hotell Bristol som ligger i sentrum av Oslo i Kristian IV gate. Det var dansken Waldemar Jensen som etablerte hotellet i 1916. Han hadde arbeidet som hovmester på Grand Hotell. Åpningen av Bristol var i 1920. Olav Thon tok over hotellet i midten av 1970- tallet.

Bristol på 1930- tallet

Ved inngangen

Vi gikk inn og videre til Vinterhagen der det var bestilt bord. Et fin sted, vi satte oss ved anvist bord. Etter hvert kom serveringen.

Ved anvist bord

Så kom kakene i fin oppsats. Mens vi spiste kom en kjent forfatterinne spaserende forbi. Det smakte utmerket med småkaker av forskjellig slag, samt lekre små snitter.

Lekre ting på fatet

 Vi hadde et par koselige timer i Vinterhagen på hotell Bristol. God mat og god te, samt hyggelig prat .

Hyggelig stund i Vinterhagen

  En elegant innredning på hotellet. I det vi skulle gå kom vi forbi en annen kjendis kjent fra tv. Jeg kjente henne igjen blant annet fra Torsdag kveld fra Nydalen, hvilket program hun er med i nå husker jeg ikke. Hun har lyst hår og heter Else. Men nå var vi klare for å gå.  Vi hadde hatt en koselig stund i Vinterhagen på Hotell Bristol. Bildet under er fra resepsjonen.

Fin innredning





 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar