mandag 16. mars 2015

Halvveis i første vårmåned, mars 2015

Da er vi kommet til midten av mars. Siste uke var ganske innholdsrik. Forrige søndag avsluttet jeg den uken med å gå på fotoutstilling som jeg har fortalt om. Som nevnt var det lov å ta bilder, men vanskelig på grunn av all belysningen. Det viser bildet jeg tok av Paul Newman.

Paul Newman

Søndags kvelden kom gjester som hadde vært først på Sunnmøre, så på ski på Kvitfjell. Nå skulle de overnatte til mandag og dra videre med Colorline. Et kort, men hyggelig besøk. Jeg vinket dem av sted mandag formiddag.

Gjestene drar

Tirsdag var jeg på kino som jeg også har fortalt om. En norsk nykommer som raskt ble tatt av plakaten, hvorfor vet ikke jeg, men er kommet til at der er en scene som kanskje er grunnen. Jeg skal ikke spekulere i det. Kanskje filmen kommer senere. Til slutt fant jeg filmplakaten.

Plakaten

Tidlig denne uken ble det fint vær, men minusgrader. Våren har ikke skikkelig kommet enda.

Kaldt men fint

Det sies at en skal spise fem frukter for dag, den regelen blir kanskje ikke holdt med oss alle, men personlig prøver jeg å lage en fristende frukttallerken nesten hver kveld. Særlig liker jeg blåbær, og det er som regel på tallerkenen.

Onsdagskveldens frukttallerken


Torsdag ettermiddag var jeg på spasertur i Indre Øst i hovedstaden. Det har jeg skrevet om, her vil jeg bare si at det var svært interessant.

Fint ved Akerselva

 Det har vært et strålende vær denne uken, sol fra omtrent skyfri himmel, men kaldt særlig om kvelden. Fredagskvelden var ekstra fin med en strålende himmel.

Flott kveld

Lørdag gikk jeg en lang tur, solen skinte og våren tenkte jeg er rett rundt hjørnet, men det er litt for kaldt enda. Jeg studerte skibakken som om kvelden ligger fint opplyst. Snøen holder seg nå når det er så kaldt. Her avslutter jeg med bildet av bakken som jeg tok mellom to trestammer.

Skibakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar