søndag 8. mars 2015

Første uke i første vårmåned 2015

Da har vi startet på første vårmåned. Forrige lørdag som var siste dag i februar, var jeg i Marrakech. Vi kom oss hjem til Norge før pilotene i Norwegian streiket. Kjos sier pilotene forlanger for meget og vi styre hele selskapet. Nå håper jeg Erna og Siv ser seg over skulderen, kanskje pilotene vil styre dem også snart. Pilotene har sitt arbeid oppe under himmelen, men de må ikke tro de er guder. Siden det er kvinnedagen i dag har jeg ikke munnkurv.

I Marrakech

Da vi kom til Oslo regnet det, og jeg tenkte at endelig forsvinner snøen. Men da jeg så ut neste morgen som var 1. mars, holdt jeg på å svime av. Ute snødde det. Det var en nedtur.

Mer snø

Jeg slo på tv for å se på VM på ski i Falun. Jeg fikk sett første løpene før jeg dro på tur, nå skulle jeg se siste løpet som var 50 km. Jeg var litt overrasket over Petter Northug jr. som kom luntende et stykke bak, men kom sigende oppover på slutten. Da de to fremste kavet seg mot mål kom plutselig Petter som en rakett mellom de to og spurtet i mål som nr. 1. Jeg har aldri sett maken til innspurt før. Petter Northug tok sin fjerde gullmedalje i dette VM i Falun.

Gullgutten

   Mandag måtte jeg bare ta bilde av forsiden på Aftenposten. Det ble samlet en fantastisk innsats av nordmennene i Falun. Norge ble beste nasjon.

Skikongen på forsiden

Endelig kom det fine været, men det var fortsatt kaldt. Jeg håpet at våren var rett rundt hjørnet. Kalenderen sier at vi har startet på første vårmåned. Bildet under tok jeg onsdag.

Finere vær

  Torsdag 5. mars var barnebarnet Hedda 16 år. Det er noe grassat som tiden går. Jeg synes det ikke er lenge siden hun vars om på bildet under som ble tatt sommeren 1981da hun var på sommerbesøk på Sunnmøre.

Hedda

 Fredag var flere av oss samlet for å feire 16- åringen. Vertinnen i huset hadde alt gjort klart spisebordet.

16 år


Spisebordet klart

Men først ble det servert fire sorter forretter som var deilige småretter, også kalt fingermat. Alles kjæledegge fikk også smake der hun ruslet rundt på gulvet og snuste på forskjellig.

Deilige forretter

Jannis

Bursdagsbarnet hadde bestemt middagen, og to typer pizzaer ble servert. Begge typene pluss tilbehør falt i smak.

Middagen klar

Det ble en koselig kveld, og bursdagsbarnet så ut for å like gavene hun fikk. Men tiden går fort, tenk at Hedda er blitt 16 år.

Bursdagsbarnet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar