tirsdag 31. mars 2015

Siste uka i mars 2015

Da er vi ferdige med første vårmåned. Været har vært skiftende, men i alle fall ikke vår nå når vi ser i sin helhet på uka som gikk. Forrige søndag ble jeg litt forundret over at det snødde litt, for jeg hadde innbilt meg at våren var på vei.

Litt snø på balkongkassa

Lyspunktet denne søndagen var Afternoon Tea på Bristol hotell. Det ble en hyggelig stund i Vinterhaven på Bristol, men dette har jeg fortalt om. Bristol har en elegant innredning. Ser vi på bildet av Vinterhaven, satt vi i sofagruppen til venstre på bildet.

Pen inngang

Vinterhagen er elegant

Mandag ble det fint vær, og selv om det var litt snø, syntes jeg det var litt vår i luften. Det er på tide, tenkte jeg, for første vårmåned er snart over.

En opptur med været

Tirsdag dro jeg på kino for å se filmen som viser oppveksten til to brødre. Filmen er norsk og heter: Brødre. Jeg synes det var en unik film, men har fortalt om filmen og tar derfor med bare filmplakaten.

Plakaten

Da jeg hadde sett filmen og gikk tilbake til bussterminalen, måtte jeg bare stoppe på brua over elva for å se på et svanepar som for svømmende. Det er noe eventyrlig over svaner, synes jeg.

Svaneparet

Så kom onsdag, jeg så ut om morgenen og det var nummeret før jeg lå besvimt ved vinduet. Det var et fælt snølandskap ute, og snøen lavet ned hele dagen. I media meldte de om kaos både på veier og på Gardermoen flyplass. Vårfornemmelsene forsvant i det kvite og grå.

Mer snø

Ellers har jeg siste dagene skrevet om hovedsteder  jeg har vært, og delte det i fem deler. Jeg skulle ha brukt seks deler, for på slutten stresset jeg med å velge ut bilder, og måtte kun bruke ett bilde fra hver hovedstad. Da det var lagt ut, kom en melding fra Håvard: Brussel er hovedstad i Belgia. Det visste jeg da, men gikk inn på bloggen, og jammen hadde jeg i stresset på slutten skrevet Wien. Jeg rettet det med en gang, og sendte takkemelding.

Varsleren, bildet er tatt i Brussel
hovedstaden i Belgia

Men det var mange bilder jeg hadde lyst til å ta med på bloggen om hovedsteder, men måtte bare hoppe over dem. Her kommer to av dem.

På Caymanøyene, Karibia

  Fra  Grand Cayman, Karibia


Da tar jeg pause noen dager i påsken, neste blogg kommer søndag 5. april. Jeg ønsker alle en riktig God Påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar