søndag 1. november 2015

Oktober 2015 er over

Da er siste uken i oktober over. Sist søndag fikk jeg besøk av tre damer fra familien som drakk søndagskaffe her. Alltid kjekt med besøk.

Søndagskaffen klar

Søndag kveld så jeg ut på kveldshimmelen og merket meg at månen hadde en bred ring, jeg lurte på om det varslet værskifte.

Månen

Mandag morgen tenkte jeg på hvordan månen så ut kvelden før, men ute var strålende sol. Mer lauv hadde falt fra trærne og lå strødd nede ved inngangen.

Lauvet lå utover

Da jeg senere gikk en tur til KI- senteret så jeg de alt hadde klar ting som kunne brukes til helgen, da ble det Halloween.

Alt som trengs

Tirsdag dro jeg på kino til Sandvika. Da så jeg filmen: Taxi Teheran. En helt spesiell film, men den har jeg fortalt om.

Kinoplakaten

Onsdag ble det besøk i Oslo, det har jeg også fortalt om, men skal ta med noen få bilder her. Etter en kaffe og gode kaker på Pascal, så jeg det gamle huset ved Stortinget, etterpå museumsbesøk.

Huset ved Stortinget

Så på museum

Inne på Astrup Fearnley museet var mye interessant å se, jeg har fortalt om besøket, men tar med et par bilder. Først et kunstverk som var en bunke aviser, men de var laget av kunstneren. Jeg må tilstå det ikke er alt jeg forstår. Så til kunstverket med alle dropsene, det har jeg også fortalt om.

Avisene

De blå dropsene

Etter museumsbesøket avsluttet jeg besøket i Oslo med middag på italiensk restaurant på Aker Brygge. Rett ved der vi satt var en helt spesiell lampe i taket.

Plakat av den berømte hodeskallen


Spesiell lampe

Første del av uken var mye som skjedde, men så roet jeg ned et par dager. Lørdag kom med tåke, på balkongen så jeg ut i et grått teppe. Litt regn kom også, men så lettet det og solen kom fram. På min lille tur til butikken så jeg masse lauv som lå på bakken, de fleste var pyntet med regndråper.

Ingen blå himmel lørdag morgen

  
Lauv på bakken

Lørdag var det Halloween, da var noen av oss til middag på Kolsås. Der var pyntet til Halloween, men nå var barna store, de var på egne tilstelninger. Til middag ble det nydelig viltgryte med alt av tilbehør.

Halloween
 

Middagsbordet

Senere ble det kaffe og dessert. Det ble en koselig kveld selv om barna var på egne utflukter. Godterier som hører til en slik kveld var det også rikelig av. En fin avslutning på siste uken i oktober.

Kaffe og dessert

Masse godteri

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar